Vandpolo Danmark

Kvindeligaens semifinaler har budt på drama og højspændte kampe, hvor Frem Odense og Tommerup Vandpolo til sidst trak de længste strå.

Den første runde af semifinalerne blev afviklet i Odense, hvor Tommerup Vandpolo, stod over for Frem WIP, Odenses udviklingshold.

Trods hård modstand fra WIP, formåede de forsvarende mestre at vende en kamp på hovedet, som ellers så tabt ud for Tommerup, og tilkæmpede sig en sejr på 7-9. I den anden kamp mellem de to fynske hold fortsatte Tommerup dominansen og sikrede finalepladsen med en overbevisende 13-7 sejr i Bellahøj.

På den anden side stod Frem Odenses kvinder over for Hovedstadens Svømmeklub (HSK). Deres første møde i Odense blev en overraskende affære, hvor Frem Odense leverede en formidabel præstation og slog HSK 14-6. Rematchen i Bellahøj blev dog en nervepirrende kamp, hvor HSK pressede hårdt på for en udligning.

Frem Odense bragte sig i front og førte under hele kampen, men med stigende pres fra københavnerne nærmede kampen sig en potentiel udligning. I en intens fjerde periode lå stillingen på 10-11 til Frem, og fynboerne formåede i kampens sidste minutter at skubbe HSK fra sig og sikre en 11-13 sejr. Dermed var finalepladsen hjemme for holdet fra Odense.

Scenen er nu sat til en stor finale i Kvindeligaen, hvor Frem Odense vil forsøge at skrive klubhistorie ved at vinde deres første mesterskab efter mange år uden markante resultater i kvindeafdelingen. Omvendt vil Tommerup gøre hvad de kan, for at bevare fodfæstet og fortsætte dominansen i dansk kvindevandpolo. Fans kan forvente en finale fyldt med intensitet og passion, når de to fynske hold står ansigt til ansigt i kampen om mesterskabet.

Program for kvindernes finaleserie:

18. maj, kl. 13:30, Svømmehallen Universitetet, Frem Odense – Tommerup (1. finale)

25. maj, kl. 14:30, Bellahøj Svømmestadion, Tommerup – Frem Odense (2. finale)