Vandpolo Danmark

I Kvindeligaens første finalekamp viste de regerende mestre fra Tommerup sig fra deres stærkeste side, da de slog Frem den 18. maj i Odense.

Kampen, der blev afholdt foran en fyldt tilskuertribune, efterlod ingen tvivl om, hvem der var det dominerende hold i første finale. Selvom kampen blev forholdsvis tæt med et resultat på 6:5 i tredje periode, bevarede Tommerup føringen og lod aldrig Frem rigtig komme ind i kampen med en udligning eller føring.

Opgøret kulminerede i en fjerde periode, hvor Tommerup stak af, og sikrede sig en sejr på 11:6 over hjemmebaneholdet.

Kvindeligaen afgøres i København

Resultatet lægger pres på Frem, som nu står over for en udfordring i den kommende kamp den 25. maj i Bellahøj. Her har odenseanerne en gylden mulighed for at ændre kampbilledet og bryde deres mesterskabstørke ved at tage en sejr i København.

Skulle Frem Odense formå at overraske og vinde den næste finale, vil finalen gå i en straffekonkurrence, som vil afgøre mesterskabet og Kvindeligaen .

Men hvis Tommerup igen viser sig som det stærkere hold og vinder anden finale, vil de kunne fejre endnu et mesterskab og bekræfte deres status som landets bedste vandpolohold.