Vandpolo Danmark

Lørdag d. 8. til søndag d. 9. juni afvikles endnu en stor polo-begivenhed i København. Denne gang gælder det ungdomspokalerne for årgangene U13, U15 og U19, og begge Bellahøjs bassiner kommer derfor i brug. Læs programmerne for weekenden:

U13 Program

U13 Pokalen strækker sig over begge turneringsdage. De deltagende hold er HSK, KVIK/Jyllinge, SSK, Frem Odense og Tommerup.

Lørdag den 8. juni – spring bassin

Søndag den 9. juni – spring bassin

U15 & U19 Program

U15 Pokalen spilles også over hele weekenden. De deltagende hold er HSK, LIF/Sønderborg, SSK og KVIK/Jylinge. Samtidig spiller HSK, SSK og KVIK/Jyllinge om U19 Pokalen lørdag. Begge turneringer afvikles i Bellahøjs store bassin.

Lørdag den 8. juni – stort 50m bassin

U19 Kampe:

U15 Kampe:

Søndag den 9. juni – stort 50m bassin