Vandpolo Danmark
Idraettens Hus, Brøndbyvester – opdaterede priser for 2024

Det årlige dialogmøde for Vandpolo Danmark nærmer sig, og alle medlemmer, klubber og andre interessenter er inviteret til at deltage i denne vigtige begivenhed. Mødet vil finde sted lørdag den 20. april kl. 16:15-18:15 i Idrættens Hus. Dette møde er en fremragende mulighed for at engagere sig direkte i beslutningsprocesserne og fremtidige planer for dansk vandpolo.

Hvad er på Dagsordenen?

Mødet vil starte med valg af dirigent og referent, hvorefter disciplinlederens beretning vil blive fremlagt. Denne beretning vil dække de seneste udviklinger og præstationer inden for disciplinen. Derudover vil der være en grundig drøftelse af mål for disciplinudvalget samt en orientering om udvalgets økonomi, hvilket giver indsigt i den finansielle sundhed og prioriteringerne inden for dansk vandpolo.

En vigtig del af mødet vil være behandlingen af indkomne forslag og valg til disciplinudvalget. Valget omfatter beslutninger omkring disciplinlederen Nichlas Hassel og andre udvalgsmedlemmer, som vil spille en central rolle i styringen og udviklingen af sporten i de kommende år.

Hvem Består Disciplinudvalget af?

Disciplinudvalget, som er nedsat af SvømDanmark, har ansvaret for den overordnede forvaltning af vandpolo i Danmark. Udvalget koordinerer ikke kun de danske mesterskaber og opretholder mesterskabsbestemmelser, men det har også et overordnet ansvar for at vedligeholde en strategisk retning for sporten. Medlemmerne af udvalget er valgt til at repræsentere forskellige aspekter af vandpolo, herunder turneringer, landshold, klubudvikling og dommerudvalg.

Din Rolle som Deltager

Som deltager i dialogmødet har du mulighed for at stemme og dermed direkte påvirke valget af ledere og de strategiske beslutninger, der vil forme fremtiden for vandpolo i Danmark. Det er også en chance for at fremlægge forslag og ideer, der kan forbedre sportens tilstand og udvikling.

Hvorfor er Dit Bidrag Vigtigt?

Dit engagement og bidrag er afgørende for at sikre, at vandpolo i Danmark fortsætter med at vokse og udvikle sig i en positiv retning. Ved at deltage i dialogmødet kan du hjælpe med at styrke samarbejdet og fællesskabet blandt klubber og spillere på tværs af landet. Det er din mulighed for at være en del af en større samtale, der vil forme sportens fremtid.

Vandpolo Danmark opfordrer alle med en passion for vandpolo til at deltage i mødet. Din stemme og dit perspektiv er værdifulde for os alle, og sammen kan vi arbejde mod en lysere og mere konkurrencedygtig fremtid for dansk vandpolo.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og høre dine tanker og ideer.

Læs relevante dokumenter forud for dialogmødet: