Vandpolo Danmark

Den 21.-23. juni 2024, værter Slagelse Svømmehal HRS-CUP 2024, den største danske sommerturnering for spillere i alle aldre. Dette års begivenhed vil rumme kampe i flere kategorier, herunder U11, U13, U15, U17, U19 og Oldboys, hvor antallet af spillere varierer fra 5 til 7 pr. hold, afhængig af kategori.

Arrangementet er åbent for både individuelle klubber og sammensatte hold fra forskellige klubber, og tilbyder en unik mulighed for at opleve og deltage i en af landets største tredagesturneringer.

Deltagerne kan vælge at overnatte i egne telte på de grønne arealer ved siden af Slagelse Svømmehal eller benytte sig af indkvartering på den nærliggende skole. Der er et stævnegebyr på 600 DKK pr. hold, og deltagerne kan tilkøbe fuld forplejning for weekenden til fordelagtige priser.

“Hele arrangementet er lavet til at være en festlig og medrivende oplevelse, hvor vandpolospillere kan vise deres færdigheder og nyde godt af kammeratskab og sportslig konkurrence,” fortæller Heidi Houmølle, stævneansvarlig.

Tilmelding er åben indtil den 16. maj, og holdlister skal indsendes senest den 8. juni.

For mere information om tilmelding og arrangementet, kan interesserede kontakte de stævneansvarlige via de angivne e-mails i invitationsbrevet.

Se og download invitationen her: