Vandpolo Danmark

Den kommende U17 pokalturnering i vandpolo er sat til at finde sted søndag den 5. maj 2024 i Bellahøj Svømmestadion. Arrangementet vil inkludere tilmeldte hold fra SSK, Kvik/Jyllinge, FREM/TSK/Lystrup og HSK, der vil konkurrere om pokaltitlen.

Programmet for dagen starter med adgang til hallen fra kl. 10.15, hvorefter der vil være en opvarmningssession kl. 11.00. De første kampe går i gang kl. 11.30 i springbassinet, som vil blive benyttet til turneringen på grund af samtidige liga-semifinalekampe i det større 50m bassin. Hvert spil vil vare mellem 30 og 35 minutter, og dagen afsluttes med præmieoverrækkelse kl. 18.40.

Turneringen følger et sæt regler, der understreger sportslig ånd og fair play. Indledende kampe består af to halvlege på 8 minutter med en pause på 3 minutter, og kampe der ender uafgjort fortsætter til næste mål, også kendt som ‘golden goal’. Pointgivning er fastsat til 3 point for en sejr og 1 point for en uafgjort.

Finalerne vil spille over fire perioder på 8 minutter hver, med direkte straffekast ved uafgjort for at afgøre vinderen.

Deltagende hold er påkrævet at levere holdlister senest den 2. maj til Anja Boye og alle hold skal også stille med dommere og personale til at hjælpe ved dommerbordet. Turneringsansvarlige for arrangementet er Mikkel Henriques fra HSK og Kim Dyresberg fra Jyllinge.

Der opfordres til god opførsel og sportsmanship fra både spillere og tilskuere for at sikre en vellykket turnering for alle involverede. En lille bod med selvbetjening vil også være tilgængelig, hvor deltagerne kan købe drikkevarer og snacks.

Se invitationsbrevet og kampprogrammet her: