Vandpolo Danmark

Mathias Hassel bliver U19 træner efter fem års fravær fra sporten

Vandpolo Danmark ser en glædelig tendens opstå blandt gamle ansigter i vandpolo, som nu vender tilbage for at bidrage til det nye setup. Erfaringerne, de bringer med sig, er uvurderlige for sportens fremtidige udvikling. En af disse ansigter er Mathias Hassel, som nu tiltræder U19-trænerstaben sammen med Jacob Wind og Henrik Nielsen.

Mathias har en 16-årig karriere i baggagen. Først i Slagelse, hvor han fik sin “vandpolo opdragelse,” og derefter i KVIK, hvor han sluttede karrieren i 2019. Han har repræsenteret samtlige landshold – U15 og U17 som kaptajn – og har været med på en af Danmarks stærkeste A-landshold.

De spillede EM-kvalifikation i Montpellier i 2013, og blev to år senere vicemestre under EU Nations Cup. På klubplan tæller meriterne 3 x DM Guld, 2 x Nordisk Guld, 4 x Pokal Guld, og utallige danmarksmesterskaber på tværs af alle årgange.

Føler sig hjemme igen

Mathias selv udtrykker sin begejstring for den nye mulighed:

– Jeg er super begejstret for at få muligheden for at lede det danske U-19 landshold sammen med Jacob Wind og Henrik Nielsen, og jeg ser meget frem til at møde alle spillerne og komme godt i gang i Tjekkiet. Jeg har været væk fra vandpolo i 5 år, og derfor føles det lidt, som at komme hjem igen til noget som har fyldt enormt meget i mit hjerte.

At have en erfaren spiller som Mathias tilbage i folden vil uden tvivl være til stor gavn for det danske U19 landshold.

Velkommen hjem, Mathias!