Vandpolo Danmark

FREM dominerer i første semifinale mod HSK

I dagens første semifinale, der blev afholdt i Svømmehallen Universitetet, var det FREM Odenses kvinder, som tydeligt dominerede spillet fra start til slutfløjt. De besejrede Hovedstaden Svømmeklub med en overbevisende målscore på 14-6.

Fra starten satte FREM et højt tempo og var allerede foran med 5-1 ved første periodes afslutning. Deres kontrol over kampen fortsatte i anden periode, hvor de fordoblede målscoren til en føring på 10-2.

Selvom københavnerne så småt begyndte at kæmpe sig tilbage i spillet i tredje periode, som HSK vandt 1-3, formåede FREM Odense at opretholde en sikker afstand til modstanderne i fjerde periode og afslutte kampen 14-6.

FREM Odense går dermed ind til den anden semifinale i Bellahøj med en fordel. De behøver blot at vinde eller spille uafgjort mod HSK i København den 5. maj for at sikre en plads i finalen. Kampen spilles dog på Hovedstadens hjemmebane, hvor et københavnsk publikum potentielt kan have en afgørende indflydelse på HSKs spil, som uden tvivl vil forsøge at revanchere sig, og tvinge kampen ud i en tredje semifinale.

Tommerup vinder første semifinale med comeback-sejr mod FREM WIP

I dagens anden semifinale sejrede Tommerups kvindehold efter et imponerende comeback over FREM WIP.

Kampen begyndte udfordrende for Tommerup, som lå bagud 4-2 ved første periodes afslutning. FREM WIP fortsatte med at presse de forsvarende mestre i anden periode, men odenseanernes tempo faldt, og de sluttede perioden med en smal føring på 5-4. Ved tredje periodes afslutning lykkedes det Tommerup at udligne for første gang, og stillingen var 7-7.

Fjerde periode viste sig at være afgørende, og Tommerups kvinder viste stor vilje ved at kæmpe sig tilbage fra den sløve start. I den sidste og afgørende periode lykkedes det for dem at vende kampen på hovedet og sikre en 7-9 sejr.

I anden og sidste semifinale i Bellahøj skal de to hold mødes igen. Men selvom FREM WIP har en chance for at overraske Tommerup i København, er Tommerup allerede sikret en finaleplads, idet FREM WIP stiller op i Kvindeligaen udenfor turneringen.