Vandpolo Danmark

Danmarks U15 landshold ser frem til et nyt kapitel under ledelse af nyt trænerteam, efter Philip Steenfos og hans assistent Jakob Wetke, der ledte holdet til en guldmedalje ved de nordiske mesterskaber i Odense sidste år, har valgt at trække sig tilbage.

De nye trænere for U15-holdet, Valdemar Veber Paustian og Jonas Svensmark Jensen, er allerede introduceret til Danmarks yngste landhold, og i gang med at forberede holdet til de næste nordiske mesterskaber i Stockholm til november.

Veber Paustian, med rig erfaring som assistenttræner og træner for Tommerup Vandpolos ungdomshold, påtager sig rollen som træner. Svensmark Jensen tiltræder som assistenttræner. Det unge trænerteam ser frem til at føre holdet til nye sejre og fortsætte succesen.

U17-holdet ser også et skifte i trænerstaben. Assistenttræner Henrik Nielsen bliver erstattet af den dygtige ungdomstræner fra SSK Slagelse, Jacob Wind. Wind forventes at styrke U17-spillernes tekniske og taktiske færdigheder i sammenspil med træneren Norbert Koska, som forbliver på posten.

Med nye unge trænere ved roret er de danske ungdomslandshold godt rustet til at fortsætte deres imponerende præstationer i de kommende internationale ungdomsturneringer og mesterskaber.

Vandpolo Danmark ønsker de nye trænere velkommen!