Vandpolo Danmark
Nyt vandpolohold for de 7-10 årige - Hovedstadens Svømmeklub

Foto: Henriks Kaarsholm

Søndag den 12. maj 2024 forvandles Jyllinge til et centrum for ungdommelig energi og sportsånd, når JGI-SWIM byder unge polospillere fra hele landet velkommen til U11-Maj-Stævne.

Arrangementet, der er målrettet børn født i 2013 eller senere (U11), afholdes i Jyllinge Svømmehal, hvor deltagere fra forskellige klubber vil dyste på tværs af blandet sammensatte hold.

Med en deltagerpris på 200 kr. per spiller, inkluderer dagen også en frokostpause med pizza og snacks til at fejre kampånden. Forældre og ledsagere, der ønsker at støtte fra sidelinjen og nyde måltidet, kan deltage for 100 kr. Yderligere overnatningsmuligheder er tilgængelige for gæster, der ønsker at blive fra lørdag til søndag i gymnastiksalen på Jyllinge Hallen for 100 kr. per gæst.

Arrangementet lover ikke kun konkurrence men også en chance for at bygge bro mellem nye og erfarne spillere, idet holdene bliver dannet på dagen for at sikre en inkluderende og lærerig oplevelse for alle. Spillets regler er tilpasset aldersgruppen, med kampe der spilles på en 12,5×12,5 meter bane og i varierende tidsperioder afhængigt af antallet af fremmødte hold.

Den endelige tilmeldingsfrist er fredag den 3. maj 2024, med et maksimum antal deltagere, så interesserede klubber opfordres til at tilmelde sig hurtigt for at sikre en plads. Det forventes at mellem 30 til 60 spillere vil deltage, fordelt på 5 til 8 klubber.

Med sådan en spændende begivenhed i horisonten, glæder JGI-SWIM sig til at byde velkommen til en dag fyldt med sport, samvær og sjov.

Se invitationen for U11-Maj-Stævne her: