Vandpolo Danmark

Med et nyt ungt trænerteam ved roret, Jonas Svensmark Jensen og Valdemar Veber Paustian, står U15 landsholdet over for en revitaliseret tilgang til udvælgelsen af unge talenter for den kommende sæson. Holdet skal bl.a. træne op til Nordiske Mesterskaber, som i år afvikles i Stockholm i november.

Trænerne har formuleret klare krav og forventninger til de spillere, der ønsker sig en plads på holdet i år.

“Som ansvarlige for u15-landsholdet har vi klare forventninger til vores spillere, og hvad der kræves for at blive udtaget. Vi forventer at spillerne udviser dedikation til træningerne og har en positiv attitude både på og uden for banen. Vi vil gerne se spillere, der viser en høj grad af tekniske færdigheder, taktisk forståelse og evnen til at arbejde sammen som et hold.

Vi vil vurdere spillernes fysiske form og deres grundlæggende kondition som en del af udtagelsesprocessen, men det er ikke et endegyldigt kriterium. Der er altid åben kommunikation omkring udvikling, mål og muligheder, og spillere såvel som forældre er velkomne til at rette henvendelse for uddybning af vores valg.”

Paustian og Jensen ønsker at understrege vigtigheden af gennemsigtighed i trænernes krav. Det er afgørende, at både spillere og forældre forstår, hvad der forventes, for at sikre en klar og åben vej til eventuel udtagelse på Danmarks yngste landshold.

Alle spillere i årgangen er velkomne til at deltage til landsholdets træninger i starten af sæsonen. Dette er ikke kun en mulighed for spillerne at vise deres færdigheder og udvikling; det giver også en fantastisk chance for at opleve fællesskabet og samarbejdet med spillere fra forskellige klubber.

I løbet af sæsonen vil trænerstaben udvælge en gruppe spillere, som vil træne sammen frem mod turneringen. Denne beslutning baseres på de ovenstående krav, og det er trænernes ansvar at meddele, hvilke spillere der indgår i denne gruppe.

Har du spørgsmål om U15 landsholdet eller til trænerne? Kontakt staben her!